De Vioolmonologen

De Vioolmonologen is On tour!

Op zondag 11 maart 2018 speelt de Vioolmonologen bij Stichting Culturele Circel Heemskerk. Kaartverkoop via de website van De Circel.

Op 1 oktober 2017 speelde De Vioolmonologen in Schiehoven, Rotterdam.

De eerste tour – voorstelling is op 12 februari 2017 gespeeld in theaterzaal Het Witte Paard, in Rotterdam Vreewijk. De bezoekers hebben genoten van een fantastische, muzikale verhalenmiddag.

De voorstelling is te boeken door theaters, festivals en scholen. Meer weten? Bekijk onderstaande trailer en neem contact op via info@intorno.nl.

Over de voorstelling

Wat doe je als je een viool vindt in een afvalcontainer? Voor een echte violist is dat een doodzonde: alsof je een kind bij het vuilnis zet.

Vocaliste Annelies Prins was geschokt toen zij een viool bij het vuilnis ontdekte. Zij deed een oproep in een dagblad om vooral je instrument niet weg te gooien maar naar haar te brengen. Binnen een week had zij meer dan veertig violen! Veertig instrumenten met elk een eigen verhaal, soms nog indringender dan een mensenleven. De belevenissen van de violen werden De Viool Monologen.

Annelies Prins en Waldin Roes vertellen de ontroerende verhalen van de afgedankte violen. Niet alleen zingen zij prachtig belcanto, zij spelen ook allebei viool.

Kijk hieronder voor een leuke impressie!

 

[flex_gallery id=”106″]